Rätt bandningsverktyg

Vid transport och förvaring av varor är bandning ofta någonting som underlättar avsevärt. Genom att banda pallar och lådor kan man radikalt förstärka dess bärkraft. Det finns en uppsjö alternativ vad gäller denna sorts emballage och generellt handlar det om vad för varor som skall förpackas. Stålbandning ger den mest hållbara styrkan. Dock förutsätter denna typ av emballage ordentliga bandningsverktyg som kan hantera vad som krävs. För enklare och billigare hantering används plastbandning i stor utsträckning.

Plastbandning eller stålbandning

Det finns en rad skillnader mellan dessa båda alternativ. Detta till trots bygger de i grund och botten på samma teknik. Valet av bandmaterial utgår generellt ifrån varorna som hanteras. Här kommer vi att gå igenom några av de skillnader som finns mellan dessa. Stålbandning har fördelen att man kan banda även varma varor där plast annars hade äventyrats. Det töjs inte heller i samma utsträckning vilket gör att man ofta har stålband vid transport av tyngre föremål. Banden i sig är vanligtvis av kallvalsat stål vilket räcker för de flesta situationer som kan bli aktuella vid transport eller förvaring. Om risken för stora ryck är uppenbar, bör man även överväga extra starka band med en brottstyrka som kan hantera vikten. En sådan extra stark bandning kan innebära att man väljer tjockare gods eller bredare dito. Plastband har fördelen att de är ekonomiska och ofta fullgoda vid enklare transporter. Då man oftast använder denna teknik för hantering av lättare vikter, är töjbarhet och styrka inte lika viktiga faktorer. Verktyg för användning av plastband är inte heller nödvändigtvis lika kraftiga som de bandningsverktyg som krävs för stålbandning.

Vid den tidigare nämnda stålbandningen kan man försluta bandet på olika vis. Här är det stor skillnad mellan både hantering och bandningsverktyg. Snittförslutning är ofta vanligast när det gäller dessa åtgärder. Dock kan man även behöva använda sig av plombförslutning. En av de stora skillnaderna handlar om att man vid det ena använder automatiska bandningsverktyg, medan den kraftigare motsvarighetern kräver manuell hantering. Om man använder adekvat metod och utrustning får man en stabil bandning som tål även riktigt tuff hantering.

Inredning med lampor: Det du måste tänka på

Inredning med lampor: Det du måste tänka på

Lampor och belysning är mycket viktig för trivseln och känslan i ett hem så glöm dem inte när du inreder. Du har många möjligheter inom belysning: Du kan välja spotlights, uplighter, downlighter, väggbelysning, takbelysning och så vidare. Men det finns mycket att tänka på. Här får du alla tips du behöver om olika lampor och hur de bäst ska användas.

Allmänljus, arbetsljus och stämningsljus med lampor

När du belyser hemmet bör du prova dig fram. Det gäller att hitta en balans mellan ljus och skugga. Gå igenom belysningen i tre steg: allmänljus, arbetsljus och stämningsljus. I allmänljuset kan du titta på tv eller läsa. I arbetsljuset kan du stryka eller dammsuga. I stämningsljuset kan du umgås med familj och vänner.

Stämningsljuset är viktigast för trivseln eftersom det mjukar upp kontrasterna som bildas av läslampor och spotlights. Ett tips är att ha flexibelt ljus för de olika aktiviteterna med hjälp av dimmers, apparater som användas för att variera ljusstyrkan på lampor. Flera ljuspunkter gör rummet mer levande. Istället för en stark lampa kan du välja att ha fyra svagare lampor utmed väggarna. Då undviker du att bländas. Tänk på att du bländas när det är för stor skillnad mellan skenet från ljuspunkten och det omgivande rummet. Och desto större rum, desto fler lampor behövs. Till ett normalt stort vardagsrum rekommenderar belysningsexperter sex till åtta lampor. Börja med en smart och prisvärd belysning som denna lampan.

Olika lampor beroende på rum

Beroende på rum passar olika lampor olika bra. I rum med högt i tak passar en uplighter bra. Den är en armatur som lyser uppåt och använder taket som reflektor. Ljuset blir mjukt, spritt och stämningsfullt. I framförallt kök, badrum och hall är så kallade downlighters lämpliga. De har ljuset riktat nedåt från en högt placerad ljuskälla och är idealiska för att skapa koncentrerat ljus till ytor där det behövs ett diskret och effektivt ljus. Det blir inget ljus i taket utan ljuset trycks ner mot golvet. En downlighter kan vara fast eller svängbar och ha en smal eller vid ljusstråle. Nackdelen med downlightern är att den är oflexibel, den sitter där den sitter inbyggd in taket. Möblerar du om kan du inte flytta med lamporna. Spotlight har traditionellt använts för att upplysa scener och butiker, men numera finns spotlights även i vanliga hus och bostäder. Spotlights är också bra som arbetsbelysning i köket. Ljuset från utanpåliggande spotlights vid garderoben gör det lättare att hitta kläderna du är ute efter. Spotlights är också lämpliga till att belysa till exempel tavlor och bokhyllor.

Larm med fjärråtkomst

Larm med fjärråtkomst

En av de viktigaste faktorerna för många svenskar som funderar på att skaffa ett larm är möjligheten att logga in i en internetbaserad kontrollpanel, och därigenom kunna styra sitt larmsystem. Efter att ha köpt och låtit installera ett bra hemlarm är nämligen den viktigaste faktorn att du hela tiden kan hålla dig uppdaterad om vad som händer i din bostad. De bästa larmsystemen ger dig möjlighet att logga in och styra ditt system oavsett var du befinner dig, med hjälp av en mobilapp eller webbtjänst. Dessa system anses vara “interaktiva”, vilket betyder att de ger en tvåvägskommunikation. Du berättar för ditt larm vad du vill att det ska göra, och det berättar för dig vad som händer på hemmafronten.

Varför bör mitt larm ha fjärråtkomst?

Nu kommer vi förklara några av fördelarna med ett larm med fjärråtkomst. Föreställ dig en helt vanlig morgon, en stressig vardag. Du har fullt upp med att packa barnens ryggsäckar med ena handen och mata bebisen med den andra. Hunden befinner sig precis under bordet och äter frukostflingor från golvet. På något sätt ska du försöka piffa upp dig själv mitt i allt kaos. Du får de äldre barnen ut genom ytterdörren i precis rätt tid för att de ska hinna med skolbussen, varpå du själv rusar hemifrån. Med dig har du portföljen, handväskan, blöjor och bebisen. Det finns helt enkelt inget sätt för dig att larma på ditt larm.

I en sådan här situation finns det dock ingen anledning till oro. Så fort du har spänt fast minstingen i bilstolen kan du helt enkelt ta fram din smartphone och larma på ditt larm därifrån. Eller så kan du göra det från din dator på jobbet. Därefter kan du fokusera på ditt arbete, med vetskap om att ditt larmsystem genast kommer göra dig uppmärksam på om någonting skulle hända i hemmet. Du kan till exempel på ett e-postmeddelande eller SMS inom sekunder om du skulle köra hemifrån utan att stänga garagedörren. Du vet när barnen kommer hem från skolan och när hundvakten kommer för att rasta hunden. Du har helt enkelt full kontroll!

Bandmaskin: köpa, hyra eller leasa?

När du är på jakt efter en ny bandmaskin har du tre alternativ att ta ställning till: att köpa, leasa eller hyra maskinen. Vilket av dessa som är det bästa för just ditt företag beror på er individuella situation. Här går vi dock igenom några för- och nackdelar med de olika alternativen. Förhoppningsvis kan du med hjälp av denna information fatta det rätta beslutet.

Bandmaskin

Köp av bandmaskin

Den främsta fördelen med att köpa utrustning som till exempel en bandmaskin är att du äger resursen. Denna resurs har ett restvärde och ett återförsäljningsvärde. Bägge dessa värden minskar över tid, och när du har betalat av lånet på maskinen äger du din bandmaskin till fullo. Maskinen blir då en värdefull tillgång för ditt företag. När tiden sedan är den rätta kan du byta in den för att sänka priset nästa gång du köper ny utrustning. Nackdelen med att köpa maskinen är att den initiala kostnaden och kostnaden under lånets längd kommer vara högre, då du betalar det fulla värdet för utrustningen.

Leasing av bandmaskin

När du leasar en bandmaskin betalar du fortfarande av maskinen på månatlig basis under en viss tid, precis som du skulle göra om du tog ett lån och köpte maskinen rakt av. När du leasar din bandmaskin betalar du dock bara för användningen och för maskinens värdeminskning, vilket gör att kostnaden blir lägre. Du behöver inte heller betala en handpenning och att leasa maskinen kan därför vara ett alternativ om budgeten för ändamålet är begränsad.

Hyra av bandmaskin

Att hyra en bandmaskin är ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till utrustning som du enbart behöver för att utföra jobb som inte ingår i företagets kärnverksamhet. Det gör det möjligt för dig att ta dig an uppdrag som du annars hade behövt tacka nej till, och möjliggör också en expansion av företaget utan en större buffert. Nackdelen med att hyra en bandmaskin är att du inte äger maskinen utan bara lånar den mot en kostnad. Om du bandar större volymer är det därför bättre att leasa eller köpa maskinen. För tillfällig användning kan dock hyra av en bandmaskin vara ett bra alternativ.

Därför bör du köpa kontorsstädning i Stockholm

En av de stora fördelarna med att anlita en extern städfirma är att dina lokaler kommer att både lukta och se bra ut. Företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm specialiserar sig på att städa just kontorslokaler. De kan städa alla möjliga typer av rum och föremål, vilket gör att dina kontorslokaler kommer att hållas i toppskick. Professionella kontorsstädare ser till att tömma alla papperskorgar och rengöra alla toaletter. De kommer också damma av alla möbler i lokalen, samt dammsuga alla mattor.

En annan fördel med att anlita professionella kontorsstädare är att de kan rengöra alla fönster och speglar som finns i lokalen, samt regelbundet rengöra gardiner och persienner. Ett av de områden som kräver särskilt mycket jobb är hårda golv. Många kontorslokaler har klinkergolv eller någon annan typ av hårt golv, vilka kräver rengöring och regelbunden vaxning. När du anlitar en städfirma för kontorsstädning i Stockholm kan du också be företaget utföra tilläggstjänster såsom fönsterputsning eller schamponering av mattor. Städfirman utför de städjobb du ber dem att utföra på ditt kontor.

Professionell kontorsstädning i Stockholm

Professionella städare kan städa i princip vad som helst. Genom att låta en extern aktör utföra städningen får du dessutom en stor fördel. Du sparar nämligen tid på att slippa städa, och tid är som bekant pengar. Genom att lägga ut kontorsstädningen på entreprenad frigör du tid som du kan lägga på din kärnverksamhet. Du kan på så vis fokusera på det du är bra på och inte behöva oroa dig för städningen av kontoret. Städfirman dyker upp på utsatt tid och tar sig an de städuppgifter ni har kommit överens om.

En bra städfirma kan förvandla dina lokaler till utrymmen som du faktiskt är stolt över. Ett städat kontor utgör också en ren och säker arbetsmiljö för såväl dina anställda som dina kunder. När städningen är utförd kommer dina lokaler vara sanerade och fria från bakterier. En städad och ren arbetsmiljö innebär en trevligare miljö att arbeta i samt kan minska antalet sjukskrivningar.

Du kan med fördel ta fram en unik städplan tillsammans med städfirman. De flesta kontorsstädare anpassar gärna kontorsstädningen utifrån kundens behov. De kan också gå med på att rengöra vissa saker, även om det inte ingår i den vanliga rutinen. En bra städfirma försöker vara dig till lags vad gäller tjänster för kontorsstädning i Stockholm. Du bör därför anlita en städfirma med gott rykte och säkerställa att ni har ett skriftligt avtal för kontorsstädningen.

Före beställning av flyttfirma i Stockholm

När man planerar sin flytt är det mycket man behöver tänka på. Inte minst allt det praktiska och logistiska, så som när flytten kan ske, vilka möbler som kan tas med och inte, var man ska göra av sådant som man eventuellt blir tvungen till att rensa ut innan flytten, och hur och när det ska transporteras iväg, samt mycket mer. Bor du i innerstan eller nära Stockholm kan det vara än svårare att planera hur man ska köra sitt flyttlass eftersom det ofta är mycket tät trafik och ofta är man inte heller van vid att köra en så pass stor bil som en flyttbil faktiskt är.

Därför kan det vara skönt att förlägga åtminstone en del av alla beslut och kanske även det mest praktiska och fysiskt tyngsta till någon annan, nämligen en flyttfirma i eller nära Stockholm! En flyttfirma tar hand om själva flytten, det vill säga dem både stuvar och packar in ens saker på ett så optimalt sätt som möjligt, så att man minimerar risken för att man måste köra flera lass med bilen fram och tillbaka. De bär upp alla kartonger, möbler och andra saker så det enda man själv behöver göra är att eventuellt bestämma och visa var allt ska stå.

Förbered korrekt

Det kan många gånger vara svårt att avgöra och välja vilken flyttfirma som är bäst eller som kommer att fungera bäst för just en själv. Det finns en hel del olika flyttfirmor i eller nära Stockholm, så möjligheterna är många. Oavsett vilken flyttfirma man väljer att anlita, så finns det en del saker som är bra att tänka igenom innan man börjar planera och bestämma datum för själva flytten. Det är till exempel bra att ha en bra och genomtänkt budget, så du vet på ett ungefär vad som får blir den totala kostnaden för flyttfirman, inklusive eventuella resor till tippen eller annat logistiskt. Utifrån din budget kan du sedan begära en offert från den eller de flyttfirmorna du funderar över.

En annan viktig sak att tänka på är att ta reda på om det är något speciellt du behöver förbereda på själva flyttdagen. Vissa flyttfirmor uppskattar om alla kartonger är tydligt märkta på alla sidor, andra om de har fått information på förhand om exakt vilka rum vad ska stå i, eller om det inte spelar någon roll osv. Ofta behöver flyttfirmor veta på förhand om det är riktigt tunga möbler som ska flyttas, till exempel pianon. Detta för att kunna förbereda med ordentliga personalresurser så att flytten går så lätt och smidigt till som möjligt. Anlita en professionell flyttfirma i Stockholm, det göra saker och ting så mycket lättare.Lycka till med flytten!

Tips vid slyröjning

Slyröjning är ett mycket fysiskt och tungt arbete oavsett om man är van att arbeta i skogen eller inte. Men det finns vägar att gå för att underlätta arbetet. Vägar som även gör att resultatet blir så bra som möjligt. För dig som inte vill göra arbetet på egen hand, finns företag som erbjuder bra slyröjning i Stockholm.

Börja längst bort
Det är enklare att gå genom skog där inte slyröjningen är genomförd. Av den anledningen är det en fördel att påbörja arbetet så långt in i skogen som möjligt. Därifrån kan man arbeta sig utåt. Därmed behöver man så sällan som möjligt passera det område där arbetet är klart.

Gynna huvudträdslaget
Slyröjning sker för att ge träden större möjlighet att växa så mycket som möjligt, vilket är grunden för skogsbruket. Men man bör även se över vilket bestånd som ska premieras. Är det goda förutsättningar och möjlighet finns att välja träslag bör gran prioriteras. Detta eftersom gran ger den högsta produktionen i förhållande till arbetsinsats och tid. Är det däremot svaga marker kan tall prioriteras.

Se över utrustning vid varje tankning
När bensinen är slut bjuds det på en välbehövlig paus. Då kan personen som kör röjsågen få vila ut och samla krafter inför nästa arbetspass. Men passa även på att se över utrustningen. Ett tips är att vid detta tillfälle skärpa röjklingan. Det gör att arbetet kommer att ske säkrare och lättare i längden.

Kontrollera trädantalet
Det är mycket vanligt att allt för många träd lämnas kvar. Enligt vissa beräkningar är det hela 90% av de som röjer sly som väljer att ta bort för lite stammar. Det kan vara lockande att låta många träd stå kvar för att avkastningen ska bli så hög som möjligt. Men det ger istället motsatt effekt. Om det finns för många stammar kvar skapas en klenare dimensionsutveckling och skapar en situation då gallring måste ske tidigare än annars. Vilket i längden skapar en lägre avkastning.

En grundregel är att lämna två meter mellan varje stam. Men detta beror självklart på vilken mark man röjer på. Enligt Norra skogsägarna kan man räkna med 1700-2100 huvudstammar per hektar om det är tall och det är en svag mark. Är det goda marker kan summan vara 2500-2900. Gällande gran är siffran något lägre. På en mark som klassas som svag bör 1600-2000 huvudstammar sparas. Är marken god är siffran 2300-2700.

Spara kantzoner
Kom ihåg att ta naturvårdshänsyn när röjningen genomförs. Man ska exempelvis spara mindre områden i kanterna mot myrar, sjöar och vattendrag. Överlag behöver man inte heller röja bort sälg och rönn. Det är utmärkt föda för älgarna som kommer att sköta ”röjningen” på egen hand.

De större flyttfirmorna i Linköping

I Linköping finns ett flertal företag som erbjuder flytthjälp. Oavsett vilken flyttfirma Linköping som anlitas kan man som beställare räkna med att få en säker och bra hantering. Detta är genomgående. Ser man på kringtjänster och övrigt utbud, är skillnaden mycket stor mellan de olika företagen. Ett exempel är magasinering. Vid en flytt kan det ibland bli ett ”glapp” mellan utflyttningsdatum på gamla bostaden och inflyttningsdatum på den nya bostaden. Detta inte minst i städer som har hög bostadsbrist och där man blir tvungen att acceptera speciella lösningar. Med stor inflyttning, universitet och större företag på orten skapas just denna situation i Linköping. I detta fall kan man behöva magasinera sitt bohag under en eller ett par månader. Detta behov har en del av flyttfirmorna sett och erbjuder därför magasinering. Självklart går det att hyra magasinering även om man inte flyttar men det är vanligt att just flyttfirmorna anlitas när det bli ”glapp” som presenteras ovan.

Tunga lyft i Linköping

Ett annat exempel är om de kan flytta riktigt tunga produkter. Att bära ett större piano eller en flygel ner för en trappa är inte helt lätt. Även om man har stor kunskap och erfarenhet av flytt. I vissa fall krävs det specialkompetens och verktyg som inte anses vara standard inom branschen. För de som har ovanligt tunga föremål ex piano, kassaskåp m.m. kan det vara en fördel att höra med flyttfirman hur de ställer sig till att flytta detta.

Ytterligare ett exempel är om de erbjuder utlandsflytt. De flesta flyttfirmor i Linköping känner till behovet som är relativt stort. Detta just på grund av universitetet och många som jobbar på projekt under ett par år i staden. Av det utbud som finns på flyttfirmor i staden så är detta en av de mer ovanliga tjänsterna. För flyttföretaget krävs det nämligen att man vet hur flytten ska organiseras, planeras och genomföras. Med tanke på hur långt som flyttbilen ska köras är det exempelvis en fördel om man kan få med allt på samma gång. Att i detta fall välja en flyttfirma med extra stora lastbilar kan vara en fördel.

Sammantaget kan sägas att utbudet av tjänster varierar stort när du bokar flyttfirma i Linköping. För de som enbart vill ha hjälp med själva flytten finns flera företag att välja mellan. Har man däremot behov av olika tilläggstjänster blir utbudet något mindre.

Målare i Stockholm

Klassisk färg

Att måla om är ett roligt arbete som man kan lära sig en hel del ifrån. Dock är det inte alltid man vill ge sig i kast med de större målningsprojekten innan man lärt sig mer om färger och material. Enklast när man skall förnya villan är att ta hjälp av professionella Målare. Det finns en rad firmor med målare i Stockholm och man behöver inte vänta länge med att komma igång. Samtidigt kan det vara bra att förstå mer om de olika färger som finns till hands. Inte minst om man är intresserad av att själv kunna utföra målning framigenom.

Falu Rödfärg

Varenda svensk vet nog vad Falu Rödfärg är för något. Den klassiska svenska färgen tillverkas av pigment från Falu Gruva i Falun, därav namnet. Färgen började tillverkas år 1764 och både fabriken och kontoret ligger kvar på samma ställe vid Falu Gruva som det alltid har gjort. Namnet är skyddat och får därmed endast användas på den färg som innehåller pigment från gruvan. Loggan med den röda husgaveln registrerades som varumärke år 1972.

 

Observera att det ska finnas landskapssiluetten, logotypen samt namnet på burken, annars kan du ha råkat köpa en kopia! Det är även viktigt att notera att om det är den klassiska Falu Rödfärgen som du vill måla ditt hus med, så kan du inte köpa någon annan färg som benämns som falurött eller rödfärg. Varken kulör eller lyster är detsamma som originalet.

 

2012 tillverkades 500 ton pigment, vilket ungefär blir till 1,9 miljoner liter färg. Gruvan stängdes 1992 efter tusen års brytning och råvaran som används vid tillverkning kommer räcka i ungefär ytterligare 80 år. Efter det är det dags att öppna gruvan och påbörja ny brytning. Falu Rödfärg finns i fyra olika kulörer: den klassiska röda, ljusröd, grå samt svart.

En unik färg

Receptet på färgen har nästan under hela tiden tillverkats på samma sätt och idag är det en av Sveriges mest använda husfärg. Varför är den då så populär? Jo, färgen har ett naturligt pigment från gruvans mineralisering som gör färgen unik. Den innehåller malm, koppar, järnockra, kiselsyra och zink. Färgen finns inte i ett exakt färgnummer utan hantverket att bränna pigmentet görs av färgmästare.

 

Kiselsyrakristallerna gör att ljusets strålar reflekteras, vilket gör att du får en levande färg när nyanserna ändras beroende på ljuset. Det är även ljusstabilt, vilket innebär att huset fortfarande kan ha sina fina röda pigment kvar efter en lång period utan att målas. Färgen är dessutom en slamfärg och innehåller naturliga mineraler, och detta låter träet andas vilket i sin tur minimerar risken för röta i huset. Utifrån dessa fördelar är det inte konstigt att förstå att Falu Rödfärg är en given klassiker i de svenska hemmen, och att det är ett naturligt val för många som ska måla, allt från sjöbodar till offentliga byggnader.

Fastighetsskötare i Stockholm – Arbete med ansvar

Att vara fastighetsskötare innebär att man är ansvarig för att sköta om fastigheter på ett mer praktiskt sätt. Det är ett stort och viktigt ansvar, som innebär att man på daglig basis ska se till att hålla fastigheten i bra skick. Detta arbete är betydelsefullt, dels för att inte fastigheternas skick ska försämras och dels för att inte människor ska komma till skada, eller drabbas av olägenheter, till följd av misskötsel av fastigheter. Exempel på sådana förhållanden kan till exempel vara att hyresgästen inte kan duscha på grund av stopp i avloppet som hyresgästen själv inte kan avhjälpa och som potentiellt kan leda till fukt- eller vattenskador i fastigheten. Andra exempel är problem med ventilationen, vilket kan göra att matos leds in i intilliggande lägenheter eller andra VVS-relaterade problem som exempelvis att kranvattnet inte är drickbart eller liknande. Det kan dock även vara mindre vardagliga åtgärder som till exempel funktionskontroller av lås och larm samt tillsyner av olika utrymmen till de lite större insatserna, som då också kan kräva kontakt med andra aktörer.

Fastighetsskötarens ansvar och uppdrag

Varje bostadsrättsförening, hyresvärd eller organisation väljer själva vad som ska ingå i fastighetsskötarens uppdrag och ansvar. I rollen som fastighetsskötare kan man få arbeta med olika saker som utföra reparationer och felavhjälpande underhållsåtgärder, åtgärda de felanmälningar som kommit från hyresgästerna, arbeta med planerat underhåll och förebyggande åtgärder samt yttre skötsel och skötsel av fastighetens allmänna utrymmen. Fastigheten ska även hålla år efter år och kunna stå emot vädrets makter som exempelvis vind, kyla, snö och is, och även kunna fortsätta se bra ut på insidan. Om inte fastigheten hålls i ett gott skick på både in- och utsidan så innebär det i förlängningen att hyresvärden inte kommer att kunna hyra ut sina fastigheter, vilket resulterat i att denne går miste om hyresintäkter.

Om flera fastighetsskötare ansvarar för samma fastigheter kan de ha ansvar för olika områden av skötseln. Om man är intresserad av att arbeta som fastighetsskötare bör man vara praktiskt lagd och ha kompetens inom de reparationer och typer av underhåll som förekommer inom fastigheter. Att vara social och serviceinriktad samt inneha körkort för minst personbil, är också kvalifikationer som en fastighetsskötare bör ha.

Som fastighetsskötare är man ansiktet utåt för den fastighetsförvaltare man arbetar för och dina kunder litar helt på dig för säkerhet i många avseenden. Välj därför din arbetsgivare med omsorg och företag som du vet levererar hög standard av tjänster. EMJ Service med sin långa erfarenhet av fastighetsdrift vet vad som krävs för att fastighetsskötare ska kunna utföra ett så bra arbete som möjligt.